Fuvarozás terén jártas céget keres?

Szponzorált tartalom

fuvarozás
fuvarozás

Ha egy rakománynak az Európai Unió területén belül (beleértve Svájcot is, mely hivatalosan nem tagja az Uniónak) célba kell érnie, akkor abban számtalan cég, vállalkozás közre tud működni; szerencsére ezek közül nem egy piaci szereplő magyar tulajdonban is áll. Amennyiben Ön fuvarozócéget keres, fuvarozás terén keres megfelelő vállalkozást, akkor figyelmébe ajánljuk a családi cégként üzemelő Szinker International Logistics-et mint minden téren kiváló választást!

A Szinker International Logistics valódi magyar vállalkozás

A Szinker 1994-ben egyetlen haszongépjárművel indult; ebből már egy 30 kamiont, teherautót felvonultató családi biznisz lett, aminek az alapját a modern flotta és a rátermett munkaerő együttesen adja. Így aztán a megbízó nyugodt szívvel bízhatja a Szinker csapatára az áruját, hogy az Európában pontosan célba is érjen. A cég 25 éve áll az érdeklődők rendelkezésére nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás, áruszállítás terén – negyed század pedig emberéletben mérve sem kevés, nemhogy egy adott területen dolgozva, azt az időt ott eltöltve.

Mi szól a Szinker mellett, más fuvarozni képes cégekkel összevetve?

A bevethető haszongépjárművek (melyek képesek akár 24 tonna részrakomány és komplett rakomány szállítására) számán és a felhalmozott szakmai tudáson túlmenően ott van még az igen impresszív 98%-os teljesítési ráta, mely mindenképpen önmagáért beszél. Összesen 40 ember munkálkodik azon, hogy a megbízók mindig azt kapják a pénzükért, a bizalmukért cserében, amire szükségük van. A Szinker International Logistics a hosszú távú együttműködésekben érdekelt, abban, hogy a partnerek mindig a Szinkert keressék akkor, ha szállíttatni szeretnének. Ezt pedig csakis magas minőségű munkával lehet elérni, mással nemigen. Ennek érdekében a Szinker a gyors ügyintézés híve: az ügyfél az általa benyújtott ajánlatkérésre egy napon belül mindenképpen választ fog kapni, így aztán az kérés beérkezése és a szerződéskötés között nem kell indokolatlanul hosszú időnek eltelnie. A 21. században az emberek amúgy sincsenek már felkészülve arra, hogy egy-egy szolgáltatásra (kivált, ha kulcskérdés a gyorsaság) hosszú napokat várjanak.

Hogy veheti fel a kapcsolatot a Szinkerrel?

Személyesen a Hargita megyei Székelykeresztúron, míg telefonon vagy e-mailben a fent belinkelésre került oldalon tudja mindezt megtenni. Természetesen a honlapon keresztül, közvetlen módon is lehet üzenni a vállalkozásnak, amennyiben ez az opció szimpatikusabb.